fav icon

Elena & Julian

Duke na dhënë të gjitha llojet e ndjesive të dasmave moderne të pranverës, kjo martesë e stiluar është e mbushur me thekse të bardha dhe shumëngjyrëshe. Elementi mbizotërues i luleborës, copëzon hijeshinë e cdo këndi në event.

Lulja Karakteristike

Trëndafil nude & vishnje

Ngjyra bazë

Nude & Vishnje

fav icon

Elena & Julian

Duke na dhënë të gjitha llojet e ndjesive të dasmave moderne të pranverës, kjo martesë e stiluar është e mbushur me thekse të bardha dhe shumëngjyrëshe. Elementi mbizotërues i luleborës, copëzon hijeshinë e cdo këndi në event.

Lulja Karakteristike

Trëndafil nude & vishnje

Ngjyra bazë

Nude & Vishnje

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj