fav icon

Miralda & Almario

A mundet të jetë kaq e vërtetë?
Oh, po ! Mundet!
Të themi që gjithcka është planifikuar dhe realizuar për një javë, ështe po aq sa e pabesueshme aq edhe reale. Një punë kolosale, nisur nga 0, me mendimet dhe idete që turfullonin në mendjet e secilit prej nesh. Tejkaluam imagjinatën dhe pritshmëritë e gjithkujt, për nje cift tejmase të mrekullueshëm.

Lulja Karakteristike

Trëndafila & orkide

Ngjyra Bazë

E bardhë

fav icon

Miralda & Almario

A mundet të jetë kaq e vërtetë?
Oh, po ! Mundet!
Të themi që gjithcka është planifikuar dhe realizuar për një javë, ështe po aq sa e pabesueshme aq edhe reale. Një punë kolosale, nisur nga 0, me mendimet dhe idete që turfullonin në mendjet e secilit prej nesh. Tejkaluam imagjinatën dhe pritshmëritë e gjithkujt, për nje cift tejmase të mrekullueshëm.

Lulja Karakteristike

Trëndafila & orkide

Ngjyra Bazë

E bardhë

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj