fav icon

A & XH

Dashuria është e bukur kur dy zemra duhen. Elementet e bardhësisë & ngjyrës së ëmbël nude bëjnë një ndërhyrje të rëndësishme në të gjithë dekorin . Prania e luleve natyrale e bën më të gjallë atmosferën. Elementë të tjerë në kokteil janë lulet artificiale të punuara me mjeshtëri rreth ambientit dhe shkallës .

Lule Karakteristike

Trëndafil Nude

Ngjyra bazë

E bardhë

fav icon

A & XH

Dashuria është e bukur kur dy zemra duhen. Elementet e bardhësisë & ngjyrës së ëmbël nude bëjnë një ndërhyrje të rëndësishme në të gjithë dekorin . Prania e luleve natyrale e bën më të gjallë atmosferën. Elementë të tjerë në kokteil janë lulet artificiale të punuara me mjeshtëri rreth ambientit dhe shkallës .

Lule Karakteristike

Trëndafil Nude

Ngjyra bazë

E Bardhë

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj