Rreth Nesh

Tali Event është kompani planifikuese dasmash dhe eventesh dedikuar krijimit të eventeve frymëndalëse në Shqipëri dhe jo vetëm. Tek Tali Event, gjithcka nis me inovacion, bukuri, qartësi dhe padyshim kënaqësi. Cdo event që ne krijojme është e lidhur ngushtësisht me personifikimin, duke prodhuar dicka cool, klasike, të kohës dhe ështe njëherazi pasqyrim i juaji .

Me një eksperience

15 vjecare

Në menaxhimin dhe organizimin e eventeve të formateve dhe përmasave të ndryshme , ne punojmë me ju për të krijuar dasmën apo eventin që ju dëshironi, duke lakuar vizionin tuaj me dizenjot tona të reja dhe planifikimin e përpiktë .

Qëllimi ynë është që ju të ndiheni të inkurajuar dhe të lumtur përmes procesit të planifikimit, kështu që ju mund të gëzoni çdo moment.