fav icon

Amy

All Pink ishte tema e perzgjedhur per ditelindjen e Amy-t. Tavan i mbushum me tullumbace, trendafila pink per cdo te ftuar dhe nje kend i bukur ombre per urimet .

Lule Karakteristike

Trëndafil pink

Ngjyra bazë

Pink

fav icon

Amy

All Pink ishte tema e perzgjedhur per ditelindjen e Amy-t. Tavan i mbushum me tullumbace, trendafila pink per cdo te ftuar dhe nje kend i bukur ombre per urimet .

Lule Karakteristike

Trëndafil pink

Ngjyra bazë

Pink

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj