fav icon

Darien

Birthday theme kemi perzgjedhur lepurushin Peter, ngjyrat karakteristike te te cilit dominuan ne event. Nderthurja e detajeve me lulet dhe shandanet krijonte nje atmosfere te kendshme per 1 vjetorin e Darien.

Lule Karakteristike

Trëndafil i bardhë

Ngjyra e zgjedhur

E bardhë & Bojqielli

Theme

Peter the rabbit

fav icon

Darien

Birthday theme kemi perzgjedhur lepurushin Peter, ngjyrat karakteristike te te cilit dominuan ne event. Nderthurja e detajeve me lulet dhe shandanet krijonte nje atmosfere te kendshme per 1 vjetorin e Darien.

Lule Karakteristike

Trëndafil i bardhë

Ngjyra e zgjedhur

E bardhë & Bojqielli

Theme

Peter the rabbit

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj