fav icon

Elena & Julian

Duke na dhënë të gjitha llojet e ndjesive të dasmave moderne të pranverës, kjo martesë e stiluar është e mbushur me thekse të bardha dhe shumëngjyrëshe. Elementi mbizoterues i lulebores ,copëzon hijeshine e cdo këndi në event.

fav icon

Elena & Julian

Duke na dhënë të gjitha llojet e ndjesive të dasmave moderne të pranverës, kjo martesë e stiluar është e mbushur me thekse të bardha dhe shumëngjyrëshe. Elementi mbizoterues i lulebores ,copëzon hijeshine e cdo këndi në event.

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj