fav icon

Elfrida 25

Elemente pampas dhe bardhesi e mahnitshme, ishin dy vecantite e ketij 25 vjetori organizuar buze detit. Mpleksja e dallgeve ne rere ishte melodia e duhur qe nuk kishte si te mungonte ne kete feste .

Lulja e zgjedhur

Lorem

Ngjyra e zgjedhur

Lorem

fav icon

Elfrida 25

Elemente pampas dhe bardhesi e mahnitshme, ishin dy vecantite e ketij 25 vjetori organizuar buze detit. Mpleksja e dallgeve ne rere ishte melodia e duhur qe nuk kishte si te mungonte ne kete feste .

Lulja e zgjedhur

Lorem

Ngjyra e zgjedhur

Lorem

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj