fav icon

Enida

Chic n colorfully ishte tema e përzgjedhur, ku mikstura e ngjyrës pjeshkë shkonë më se miri me elemte të së zezës elegante dhe detajeve reflektuese gold .

Lulja Karakteristike

Trëndafil rozë & pjeshke

Ngjyra bazë

Rozë e lehtë & pjeshkë

fav icon

Enida

Chic n colorfully ishte tema e përzgjedhur, ku mikstura e ngjyrës pjeshkë shkonë më se miri me elemte të së zezës elegante dhe detajeve reflektuese gold .

Lulja Karakteristike

Trëndafil rozë & pjeshkë

Ngjyra bazë

Rozë e lehtë & pjeshkë

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj