fav icon

Florinda's 26

All in red, ishte theme party për këtë 26 vjetor. Një ndërthurje e pastër midis ngjyrës së kuqe dhe elementit gold & marble, transformuan ambientin në një ëndërr të magjishme.

Lulja Karakteristike

Trëndafil i kuq

Ngjyra bazë

E kuqe & gold

fav icon

Florinda's 26

All in red, ishte theme party për këtë 26 vjetor. Një ndërthurje e pastër midis ngjyrës së kuqe dhe elementit gold & marble, transformuan ambientin në një ëndërr të magjishme.

Lulja Karakteristike

Trendafil i kuq

Ngjyra bazë

E kuqe & gold

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj