fav icon

Genti 20

Black & gold nuk kishte si të dukej më mirë për 20 vjetorin e Gentit. Elemente qirinjsh , deaje gold dhe për ti dhënë një prekje më fresh, lule të përzgjedhura në bazë të spektrit të ngjyrave .

Lulja Karakteristike

Eucaliptus gold

Ngjyra bazë

E zezë & gold

fav icon

Genti 20

Black & gold nuk kishte si të dukej më mirë për 20 vjetorin e Gentit. Elemente qirinjsh , deaje gold dhe për ti dhënë një prekje më fresh, lule të përzgjedhura në bazë të spektrit të ngjyrave .

Lulja Karakteristike

Eucaliptus gold

Ngjyra bazë

E zezë & gold

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj