fav icon

Gregor

Një mirëseardhje dhe ditëlindje ndryshe nga të tjerat. Një copëz qielli e zbritur në tokë , ku cdo yll shndriste në mënyrën e tij, duke e bërë atmosferën një kostelacion të bukur.

Theme

Qiell & Yje

fav icon

Gregor

Një mirëseardhje dhe ditëlindje ndryshe nga të tjerat. Një copëz qielli e zbritur në tokë , ku cdo yll shndriste në mënyrën e tij, duke e bërë atmosferën një kostelacion të bukur.

Theme

Qiell & Yje

Na Kontaktoni Për Një Konsultë

Falas Mbi Eventin Tuaj